Share Share This

Programi

Mladi? Kreativni? Chevrolet!Young Creative Chevrolet

Mladi? Kreativni? Chevrolet! (YCC) je evropsko takmičenje studenata primenjenih umetnosti. YCC ima tri cilja: da podstiče kreativnost; podržava umetnike u usponu u ranim fazama njihove karijere; i da naglašava osnovne vrednosti brenda Chevrolet. Mladi umetnici iz sve više škola se svake godine ushićeno bore sa kreativnim izazovima u odabranim disciplinama kao što su moda, fotografija, video i vizuelne umetnosti.

Za više informacija pogledajte vebsajt YCC.SOS dečija selaSOS Children’s Villages

Chevrolet je 2011. godine proslavio stogodišnjicu poslovanja tako što je donirao 100 automobila SOS dečijim selima širom Evrope, a planira da i 2012. godine podržava ovaj projekat kroz razne inicijative. SOS dečija sela predstavljaju nezavisnu, nevladinu organizaciju za brigu o deci, koja obezbeđuje dom pun ljubavi za siročad i napuštenu decu, preventivnu podršku za ugrožene porodice, kao i mogućnosti obrazovanja. Kroz partnerstvo sa ovom organizacijom, Chevrolet će povećati mobilnost dece, njihovih SOS majki i socijalnih radnika koji obilaze ugrožene porodice.

Za više informacija posetite SOS stranicu kompanije Chevrolet Europe na Facebook-u.

Ako želite da podržite ovu organizaciju, molimo posetite vebsajt SOS dečijih sela.

FudbalWTCC

Chevrolet je 2012 otpočeo saradnju sa internacionalnim fudbalom na globalnom nivou: ušao je u svoje prvo globalno fudbalsko sponzorstvo postavši oficijelni automobilski partner giganta engleske Premijer lige – Mančester Junajteda i oformivši Chevrolet Kina kup, seriju mečeva po kineskim gradovima, koji predstavljaju deo Mančester Junajted 2012 ture.

Chevrolet je takođe partner u projektu One World Futbol Project koji uključuje donaciju 1.5 miliona virtuelno neuništivih fudbalskih lopti mladima koji žive u ratom zahvaćenim područijima, izbegličkim kampovima i drugim zajednicama koje su u lošem položaju.

Za više informacija o fudbalskim inicijativama Chevrolet-a, posetite www.ChevroletFC.com.