Share Share This

Programi

Mladi? Kreativni? Chevrolet!Young Creative Chevrolet

Mladi? Kreativni? Chevrolet! (YCC) je evropsko takmičenje studenata primenjenih umetnosti. YCC ima tri cilja: da podstiče kreativnost; podržava umetnike u usponu u ranim fazama njihove karijere; i da naglašava osnovne vrednosti brenda Chevrolet. Mladi umetnici iz sve više škola se svake godine ushićeno bore sa kreativnim izazovima u odabranim disciplinama kao što su moda, fotografija, video i vizuelne umetnosti.

Za više informacija pogledajte vebsajt YCC.



SOS dečija selaSOS Children’s Villages

Chevrolet je 2011. godine proslavio stogodišnjicu poslovanja tako što je donirao 100 automobila SOS dečijim selima širom Evrope, a planira da i 2012. godine podržava ovaj projekat kroz razne inicijative. SOS dečija sela predstavljaju nezavisnu, nevladinu organizaciju za brigu o deci, koja obezbeđuje dom pun ljubavi za siročad i napuštenu decu, preventivnu podršku za ugrožene porodice, kao i mogućnosti obrazovanja. Kroz partnerstvo sa ovom organizacijom, Chevrolet će povećati mobilnost dece, njihovih SOS majki i socijalnih radnika koji obilaze ugrožene porodice.

Za više informacija posetite SOS stranicu kompanije Chevrolet Europe na Facebook-u.

Ako želite da podržite ovu organizaciju, molimo posetite vebsajt SOS dečijih sela.

FudbalWTCC

Chevrolet je 2012 otpočeo saradnju sa internacionalnim fudbalom na globalnom nivou: ušao je u svoje prvo globalno fudbalsko sponzorstvo postavši oficijelni automobilski partner giganta engleske Premijer lige – Mančester Junajteda i oformivši Chevrolet Kina kup, seriju mečeva po kineskim gradovima, koji predstavljaju deo Mančester Junajted 2012 ture.

Chevrolet je takođe partner u projektu One World Futbol Project koji uključuje donaciju 1.5 miliona virtuelno neuništivih fudbalskih lopti mladima koji žive u ratom zahvaćenim područijima, izbegličkim kampovima i drugim zajednicama koje su u lošem položaju.

Za više informacija o fudbalskim inicijativama Chevrolet-a, posetite www.ChevroletFC.com.