Share Share This

Implicarea companiei Chevrolet

Young Creative Chevrolet Young Creative Chevrolet

Young Creative Chevrolet (YCC) este un concurs pan-european pentru studenţii universităţilor din domeniul artelor aplicate. Obiectivele concursului sunt: încurajarea creativităţii, susţinerea artiştilor aflaţi la începutul carierei şi consolidarea valorilor esenţiale ale mărcii Chevrolet. În fiecare an, artiştii tineri dintr-un număr din ce în ce mai mare de universităţi au dovedit entuziasm faţă de provocările din cadrul disciplinelor alese, precum design vestimentar, fotografie, video şi arte vizuale.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina de Internet YCC.

SOS Children’s Villages SOS Children’s Villages

În 2011, Chevrolet şi-a sărbătorit Centenarul donând 100 de autovehicule pentru mai multe centre SOS Satele Copiilor din Europa şi plănuieşte ca în 2012 să sprijine în continuare această asociaţie prin diverse inițiative. SOS Satele Copiilor este o organizaţie independentă non-guvernamentală, activând în domeniul dezvoltării sociale, care oferă orfanilor şi copiilor abandonaţi un cămin primitor, sprijin preventiv pentru familiile nevoiaşe, precum şi centre educaţionale. Prin intermediul unui parteneriat, Chevrolet va spori mobilitatea copiilor, a mamelor lor SOS şi asistenţilor sociali care vizitează familiile nevoiaşe.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina SOS de Facebook a Chevrolet Europe.

Dacă doriţi să vă oferiţi sprijinul, accesaţi pagina de Internet a organizaţiei SOS Satele Copiilor.

WTCCWTCC

Programul WTCC a jucat un rol crucial în proiectarea şi dezvoltarea modelului Cruze, luându-se în calcul necesităţile şi constrângerile curselor şi lecţiile învăţate în competiţiile auto. Participarea la campionatul WTCC i-a permis mărcii Chevrolet să-şi regăsească tradiţia în sporturile auto, tradiţie care a început în primii ani ai secolului 20. Încă de la lansarea modelului Cruze în cadrul WTCC din 2009, echipa Chevrolet a atins un record impresionant de 43 de curse câştigate, 24 de plecări din pole-position, 36 cele mai rapide tururi şi 490 de tururi pe primul loc, inclusiv două titluri de campion mondial WTCC în 2010 şi 2011.

Vezi cele mai recente ştiri legate de cursele Chevrolet în WTCC.

FotbalWTCC

În 2012, Chevrolet a dat startul unui angajament global în ceea ce priveşte fotbalul internaţional: marca este pentru prima dată sponsor global al unei echipe de fotbal, devenind Partenerul Auto Oficial al renumitelor echipe din Premiere League din Anglia - Manchester United şi FC Liverpool.

Chevrolet a încheiat, de asemenea, un parteneriat cu proiectul One World Futbol, prin care un număr de 1,5 milioane de mingi de fotbal practic indestructibile vor fi donate tinerilor din regiunile afectate de război, din taberele de refugiaţi, zonele lovite de dezastre şi din cadrul altor comunităţi dezavantajate.

Pentru informaţii suplimentare despre Chevrolet şi iniţiativele sale din fotbal, accesaţi www.ChevroletFC.com.