Chevrolet Trax 1.4T nu ook leverbaar met voorwielaandrijving

2013-10-25


Print Print   |  Send Email  |  Word   Share Add This  
  • Direct leverbaar, vanafprijs 1.4T 2WD €24.745,-
  • On-demand all-wheel-drive systeem beschikbaar voor LT+ versies

Breda – De Chevrolet Trax met 1.4 turbobenzinemotor is in Nederland nu ook leverbaar met uitsluitend voorwielaandrijving. Daardoor is deze versie van de opvallende, populaire SUV met onmiddellijke ingang leverbaar vanaf €24.745,-. Ook zijn de verbruikscijfers van de 1.4T geworden. De Trax is een moderne, uiterst veelzijdige en zuinige, compacte SUV die beschikt over de rijeigenschappen van een personenauto. Chevrolet’s nieuwste SUV heeft de grootte en de rijdynamiek van een compacte auto met een onderscheidende vormgeving.

Met de Trax heeft Chevrolet een aantrekkelijke propositie in het alsmaar groeiende SUV-B segment. “De verkopen in dit segment namen toe van 130.214 eenheden in 2008 tot zo’n 264.000 in 2012,” zegt Frank Tanke, Country Manager van Chevrolet Nederland. “De doelgroep van de Trax zijn automobilisten die veelal woonachtig zijn in grote steden en die een actieve levensstijl hebben. Ook voor automobilisten die prijs stellen op een hogere zitpositie is de Trax een aantrekkelijk alternatief. Door de scherpe prijs van de 1.4T 2WD is de Trax voor een groter publiek bereikbaar geworden.”

De kopers van een Trax kunnen profiteren van de voordelen van een volbloed SUV, gecombineerd met de rijdynamiek en het lage brandstofverbruik van een compacte auto. Daarnaast biedt de Trax een grote mate van verscheidenheid, van het flexibele moderne interieur en het optionele all-wheel-drive systeem tot de uitgebreide Chevrolet MyLink connectiviteit.

1.4 liter nu ook met voorwielaandrijving

Gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak levert de 1.4-liter 103 kW (140 pk) en een maximum koppel van 200 Nm. De brandstofconsumptie van de 1.4-liter turbo met de handgeschakelde transmissie en voorwielaandrijving is gemiddeld 7,5 liter per 100 kilometer. De CO2-emissie bedraagt 139 g/km. De Trax met 1.4-liter turbobenzinemotor is ook leverbaar met een geavanceerd AWD-systeem, dat on-demand zijn diensten verricht.

Met Electronic Stability Control, Traction Control, vierkanaals ABS-systeem met Electronic Brake Force Distribution, Hydraulic Brake Fade Assist, roll-over bescherming, zes airbags, ISOFX verankeringssystemen voor kinderzitjes, driepunts veiligheidsgordels op alle vijf zitplaatsen en wegklapbare pedalen heeft de Trax standaard een hoog niveau aan veiligheidsvoorzieningen. Chevrolet's compleet nieuwe compacte SUV is beloond met de maximale score van vijf sterren door de onafhankelijke consumentenorganisatie European New Car Assessment Program (Euro NCAP),

De Trax is leverbaar vanaf €21.995,- voor de LS-uitvoering met 1.6-liter motor. Voor de Trax zijn drie uitrustingsniveau’s beschikbaar: LS, LT (vanaf €24.595,-) en LT+ (vanaf €29.945,-).

Chevrolet is General Motors' grootste merk wereldwijd met een jaarlijkse verkoop van bijna vijf miljoen auto’s in ruim 140 landen. Het is het vierde automerk wereldwijd qua verkopen en daarbij één van de snelst groeiende merken ter wereld. Auto’s van Chevrolet combineren een gedurfd design met krachtige prestaties, innovatie en praktische toepassingen. Tot het Europese Chevrolet-gamma behoren de Spark en Aveo stadsauto’s, de compacte SUV Trax, de Cruze, de Orlando MPV-gezinsauto, de Captiva SUV, de legendarische sportwagens Camaro en Corvette, en de Volt, de elektrische auto met range extender. Kijk voor meer informatie op chevroleteurope.com of media.chevroleteurope.com.

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax small SUV

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax small SUV

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax small SUV

Contact