Kategorije


  • RSS RSS

Novice

Svetovna premiera: Opel GTC Paris: študijski avtomobil odkriva strast v gibanju

26.09.2010

Študijski avtomobil GTC Paris osvetljuje strastno plat Opla. Nazorno odkriva do kje lahko seže Opel, z dokončno uveljavljeno, novo smerjo razvoja inovativnega oblikovalskega sloga, s katero zmore čustveno interpretirati tudi vrhunsko športnost.

Svetovna premiera: Opel GTC Paris – skulptura v gibanju

09.09.2010

Rüsselsheim. Podpredsednik Opla zadolžen za dizajn Mark Adams je sklical sestanek hišnih oblikovalcev in jih izzval: »Pokažite mi najbolj čustveno plat novega Oplovega oblikovalskega jezika ‘kiparstvo sreča nemško natančnost’.« In ustvarili so študijsko vozilo GTC Paris, ki bo prvič postavljeno na ogled na avtomobilskem salonu Mondiale de l'Automobile, od 2. do 17. oktobra v Parizu.

Opel na avtomobilskem salonu v Parizu: Čustvena mobilnost prihodnosti

04.08.2010

Z dvema svetovnima premierama in številnimi drugimi vznemirljivimi novostmi bo Opel na Mondial de l’Automobile 2010 v Parizu (od 2. do 17. oktobra), na avtomobilski salon z največ obiskovalci na svetu, pripeljal čustva v gibanju in e-mobilnost.

Nova Opel Astra Sports Tourer: vsestranski atlet

17.06.2010

Opel je ponudbo Astre razširil z različico Sports Tourer, atletsko in slogovno prepričljivim, privlačnim karavanom prvovrstne uporabnosti. Novost v ponudbi je postavljena na trdne temelje, ki jih je z izjemno prodajo, več kot 160.000 novih aster, v prvih šestih mesecih po prihodu na trg postavila petvratna kombilimuzina.

Live Chat (English) with VP Design, Mark Adams Live Chat (English) with VP Engineering, Rita Forst Live Chat (English) with VP Sales, Marketing & Aftersales, Alain Visser
 Floor Plan
Paris 2010