Kategorije


  • RSS RSS

Novice

Oplovo lahko električno vozilo: 100 kilometrov za 1 evro

08.09.2011

Povsem novo vozilo na električni pogon, ki bo postavljeno na ogled na Oplovem razstavnem prostoru, na 64. Mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu, bo zagotovo zvezda prireditve.

Pet zvezdic na preizkusnem trku Euro NCAP za Opel Ampero

25.08.2011

Neodvisna organizacija kupcev Euro NCAP (European New car Assesment Programme) je Opel Amperi podelila oceno petih zvezdic. S tem je to prvi električni avtomobil za vsakdanjo rabo, katerega koli izmed evropskih izdelovalcev, ki je dosegel merila najvišje varnostne ravni.

Opel na IAA: kvartet svetovnih premier

16.08.2011

Na 64. Mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu, ki bo potekal od 15. do 25. septembra, bodo največ zanimanja javnosti požele štiri Oplove svetovne premiere.

Opel Corsa, Meriva in Astra s še manjšo porabo goriva

12.08.2011

Nadaljnje zmanjševanje porabe goriva in nova oprema sta le dve novosti, po katerih bo mogoče prepoznati Ople modelskega leta 2012.

Opel Astra GTC: ekskluzivno, izjemno zmogljivo podvozje

01.08.2011

Oplov izzivalec kompaktnih kupejev je junija, ko so zanj začeli sprejemati naročila, močno razburkal avtomobilsko dogajanje. Z dramatično podobo, ki je nastala pod vodstvom Marka Adamsa, podpredsednika Opla zadolženega za dizajn, je GTC prevzel kupce in kot strela z jasnega udaril med vodilne predstavnike razreda.

Novi Opel Combo: pestra ponudba zmogljivih različic

22.07.2011

Nova generacija Opel Comba ponuja domiselne rešitve v razredu kompaktnih dostavnikov. Združuje obsežno ponudbo številnih tehnično naprednih in posebej gospodarnih različic za zagotavljanje najvišje stopnje uporabnosti.

Opel Press Conference
 Floor Plan