Kategorije


  • RSS RSS

Vesti

Opel-ove četiri svetske premijere

13.09.2011

Opel je odlučio da na ovogodišnjem 64. Sajmu automobila u Frankfurtu predstavi nove, uzbudljive i efikasne automobile. Tokom pres konferencije na Opelovom štandu u Hali 8, Generalni direktor Karl-Fridrih Strake je naglasio da će Opel primenjivati najnovije strategije kroz proizvodnju održivih automobila koji su efikasniji i ekološki, a to sve sa akcentom na električnu mobilnost.

Opelovo revolucionarno električno vozilo: Auto za 1 evro

08.09.2011

Opel je vrlo blizu toga da preuzme glavnu ulogu zvezde na 64. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu sa potpuno novim električnim vozilom na baterijsko punjenje.

Pet zvezdica na Euro NCAP testu za Opel Amperu

25.08.2011

Opel Ampera je nagrađena sa pet zvezdica od strane nezavisne potrošačke organizacije Euro NCAP (Evropski program za ocenjivanje novih automobila - European New Car Assessment Programme). Ovim je prvo električno vozilo evropskog proizvođača pogodno za svakodnevnu upotrebu postiglo maksimalan nivo bezbednosti, pridruživši se aktuelnim Opelovim modelima koje je Euro NCAP takođe testirao.

Opel Corsa, Meriva, Astra sa još manjom potrošnjom goriva

19.08.2011

Dodatno smanjenje potrošnje i nove karakteristike su samo dva od mnogih elemenata koji izdvajaju Opelovu ponudu za 2012. godinu. Zahvaljujući proširenoj ponudi ecoFLEX tehnologija u čitavom portfoliu putničkih automobila, broj štedljivih ecoFLEX modela je porastao na preko 60 modela – u zavisnosti od tržišta – što je više nego dupliran broj.

Opel Insignia, model za 2012. godinu: Novi motori i vrhunska svojstva

16.08.2011

Počev od sopstvenog debija, Opel Insignia je osvojila više od 50 nacionalnih i međunarodnih nagrada, uključujući i prestižnu titulu automobila godine. Kupci su ovaj veliki uspeh potvrdili velikom potražnjom – preko 400.000 jedinica perjanice brenda je prodato do danas. Sa novim benzinskim motorima i vrhunskim tehnologijama, Insignia je na putu da nastavi svoj uspešan hod modelom za 2012. godinu.

Opel na IAA: Kvartet svetskih premijera

16.08.2011

Četiri svetske premijere će biti u centru pažnje na Opelovom štandu na 64. Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (15. – 25. septembar). Po prvi put, Opel će predstaviti novi Astra GTC kompaktni kupe, novog gospodara raznovrsnosti Zafiru Tourer i sledeću generaciju kompaktnog modela Combo na svom renoviranom D 09 štandu u Hali 8.

Opel Astra GTC: Ekskluzivna šasija visokih performansi

15.08.2011

Opelov kompaktni kupe je izazvao veliko komešanje kada je omogućeno kupcima krajem juna da naruče ovaj model. Sa dramatičnim stilizovanjem sprovedenim pod vođstvom Marka Adamsa, Potpredsednika sektora dizajna u kompaniji Opel/Vokshol, GTC je odlučio da oduševi kupce i da uzdrma vodeće modele u klasi koji su se učvrstili na svojim pozicijama.

Novi Opel Combo: Široka ponuda moćnih verzija

14.07.2011

Opel Combo nove generacije nudi pametna rešenja u segmentu kompaktnih kombija. Dolazi u velikom broju verzija, tehnički je unapređen, izuzetno ekonomičan i obezbeđuje maksimalnu korisnost.

Nova Opel Zafira Tourer: Prvoklasni transformer

18.05.2011

Opel Zafira Tourer imaće svetsku premijeru na 64. međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu od 15. do 25. septembra 2011. Kroz savršen spoj funkcionalnosti i udobnosti Zafira Tourer unosi vrhunske kvalitativne vrednosti i inovativne tehnologije Insignije kao i Opelovu konstruktorsku filozofiju – “spoj vajarskog umeća i nemačke preciznosti” – u segment monokeb vozila.

Stvarna: Nova Opel Astra GTC postaće stvarna 7. juna 2011. godine

27.04.2011

Možda prve slike nove generacije Opel Astra GTC prikazuju ovaj automobil u virtuelnom ambijentu dok se spušta niz zamišljeni put, ipak stvarne probne verzije ovog vozila pronalaze svoj put ka tržištu: tako je Astra GTC zvanično postala proizvodna stvarnost!

Opel Press Conference
 Floor Plan