1911. november 3-án a svájcból kitelepült Louis Chevrolet és Billy Durant amerikai vállalkozó közösen alapították a Chevrolet Motor Company-t. Idén, száz évvel a megalakulást követően, kérjük fogadja el felhívásunkat és az év folyamán ünnepelje velünk közösen eseményekben gazdag múltunkat.

A Chevrolet manapság az egyik legismertebb autómárka, nem csupán az Egyesült Államokban, hanem világszerte. Az arany csokornyakkendővel fémjelzett Chevrolet egyet jelent az ikonikus formatervezéssel és azzal a megtörhetetlen optimizmussal, amely száz évvel ezelőtt arra késztette Louis Chevrolet-et, hogy új életet kezdjen az Új Világban.

Az év során sajtóközlemények és videóbejáttszások sora fog új fényt deríteni a dicső múlt meghatározó Chevrolet modelljeire és a szerteágazó Chevrolet családra. Kérem időnként látogasson vissza erre a weboldalra, ahol új információkat, fényképeket bejelentéseket és rövid filmeket fog találni.
Továbbiak ...


Hírkategóriák


  • RSS RSS

Hírek

A Chevrolet Európában - az első 100 év

28.02.2011

Alig két évtizede létezett gépkocsi, amikor 100 esztendővel ezelőtt létrejött a Chevrolet Motor Company. Akkoriban a legtöbb jármű nagy és fényűző volt ...

Ünneplünk: 100 éves a Chevrolet!

12.01.2011

DETROIT – Centenáriumhoz érkezik 2011-ben a Chevrolet, évfordulós ünneplése a Detroiti Szalonon (North American International Auto Show) vette kezdetét, többek között a vadonatúj Chevrolet Aveo szedán (Amerikában Sonic a neve) világpremierjével ...

Továbbiak

RSS Feeds

Kattintson ide

Centennial newspaper

2011 NAIAS Chevrolet Europe TV

Facebook

--Loading--